TMA assessment

Vindt u het lastig om binnen uw organisatie de juiste medewerkers te vinden en bent u op zoek naar een oplossing hiervoor? Dan kan Kroeze HR Consultancy u hierbij ondersteunen. Als HR Adviesbureau ondersteunen wij organisaties in het vinden van de juiste kandidaten middels een TMA assessment. Dit is een objectieve en officiële selectie assessment methode waarmee u inzicht krijgt in welke kandidaten wel en welke niet geschikt zijn voor de betreffende functie.

Wat is een TMA assessment?

Om u te ondersteunen in het vinden van de juiste kandidaten maken wij gebruik van het TMA assessment. Dit is een wetenschappelijke gevalideerde methode die inzoomt op de persoonlijkheidskenmerken en gedragsvoorkeuren van kandidaten. Ook kunnen onze assessments die middels de TMA methode worden uitgevoerd, bijdragen aan vraagstukken op het gebied van individuele-, team- en managementontwikkeling. De TMA®Methode biedt organisaties de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de drijfveren, talenten en competenties van kandidaten, maar ook van huidige werknemers en complete teams binnen uw organisatie.

Diverse varianten van het TMA assessment

Om de juiste kandidaten te vinden, de juiste werknemers op de juiste plek te plaatsen en om teams zo optimaal mogelijk te laten werken, zijn er diverse TMA assessments. Bijvoorbeeld het:

  • TMA®Selectieassessment die u kunt afnemen bij voorkeurskandidaten waarmee u een objectief advies ontvangt dat u kan ondersteunen in het maken van uw finale keuzes.
  • TMA®Mobiliteitsassessment die u kunt inzetten om drijfveren, talenten en competenties van uw medewerkers in kaart te brengen. Dit kunt u gebruiken om voor uw medewerkers binnen uw organisatie de ultieme werkplek te vinden: een plek waar zij het beste tot hun recht komen.
  • TMA®Teamassessments die u kunt inzetten voor vraagstukken op het gebied van de ontwikkeling van nieuw te formeren teams of bestaande teams.

Wanneer u meer wilt weten over de diverse assessment trajecten, dan kunt u hier meer informatie vinden over de TMA assessments.

Maak een afspraak voor een TMA assessment

Bent u benieuwd in hoeverre een TMA assessment u kan helpen bij het kiezen van de juiste kandidaten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010-2571001 of te mailen naar info@kroezehrconsultancy.nl. We nemen graag alle tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken.