HR adviseur

Indien u als organisatie niet over een eigen HR afdeling beschikt, maar u wel behoefte heeft aan een HR adviseur die u kan bijstaan in personele en organisatorische vraagstukken, dan bent u op de juiste plek bij Kroeze HR Consultancy. Wij zijn het one-stop full service adviesbureau waar u terecht kunt voor diverse vraagstukken op het gebied van verandermanagement, people management of op strategisch gebied.

Uw HR adviseur wanneer u dat nodig heeft

Bij Kroeze HR Consultancy bent u in goede handen. U kunt gebruik van onze HR Adviseur wanneer u dit nodig heeft. Zo bespaart u de vaste lasten die u zou hebben wanneer u een eigen HR-afdeling binnen uw organisatie zou hebben, maar wordt u toch voorzien van de expertise die u soms nodig heeft. Door Kroeze HR Consultancy in te schakelen als HR Adviesbureau haalt u eenvoudig de expertise in huis om diverse organisatorische en personele zaken op te lossen. Wij zijn graag uw strategisch partner, HR adviseur, people manager, vertrouwenspersoon of verandermanager.

Onze HR diensten

Als full service adviesbureau kunnen wij u ondersteunen in diverse gebieden van HR. Zoals:

  • HR Development: hierin helpen wij u bij het investeren in de ontwikkeling van uw werknemers, voor het waarborgen van de vitaliteit en continuïteit van uw organisatie. Onze HR Adviseur helpt u bij het ontdekken, benutten en ontwikkelen van de talenten van uw werknemers. Hier profiteren uw werknemers van, maar ook u als werkgever.
  • HR Consultancy: waarbij wij u voorzien van een vast aanspreekpunt, waarbij u terechtkunt voor diverse vraagstukken. Zoals vragen omtrent arbeidsvoorwaarden, salarissen, verzuimkwesties en people management.
  • HR Business Strategy: hierin ondersteunen wij u bij het vertalen van uw strategie naar een doordacht HR beleid. Tevens helpen we u bij het creëren van draagvlak dat nodig is om uw HR beleid tot een succes te maken.

Maak een afspraak met een HR Adviseur

Heeft u behoefte aan de kennis en expertise van een HR Adviseur en wilt u gebruik kunnen maken van deze diensten wanneer u dit wilt? Dan bent u op het juiste adres bij Kroeze HR Consultancy. Wij ondersteunen u graag bij voor diverse personele en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie. Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak met een HR Adviseur van Kroeze HR Consultancy, dan kijken we graag samen wat we voor u kunnen betekenen.