HR Adviesbureau

Bent u als organisatie op zoek naar een HR adviesbureau die u kan helpen bij diverse personeels- en organisatievraagstukken? Dan bent u in goede handen bij Kroeze HR Consultancy. Of u nu op zoek bent naar een people manager, verandermanager of juist advies op het gebied van strategie nodig heeft: wij zijn uw one-stop full service HR adviesbureau.

Full service HR adviesbureau

Wanneer u een eigen HR afdeling heeft, kunnen de vaste lasten hiervan hoog oplopen. Een strategische keuze kan daarom zijn om vraagstukken op het gebied van HR uit te besteden aan een externe partij. Door Kroeze HR Consultancy in te schakelen als HR adviesbureau haalt u eenvoudig de expertise in huis om diverse organisatorische en personele zaken op te lossen. Wij zijn van alle markten thuis: wij kunnen u van dienst zijn als strategische partner, HR adviseur, people manager, vertrouwenspersoon, maar ook als verandermanager. Wij zijn graag uw full service one-stop HR adviesbureau.

Onze diensten

Als full service HR adviesbureau kunnen wij u ondersteunen op diverse gebieden van human resources. Zoals:

  • HR Development, waarin wij u helpen te investeren in de ontwikkeling van uw werknemers om zo de vitaliteit en continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Wij helpen u bij het ontdekken, benutten en ontwikkelen van de talenten van uw werknemers. Hier profiteren niet alleen uw werknemers van, maar uzelf ook: een win-winsituatie.
  • HR Consultancy, waarmee wij u een vast HR aanspreekpunt bieden waarbij u terecht kunt voor alle vraagstukken omtrent arbeidsvoorwaarden, salarissen, verzuimkwesties en people management. En dat geheel flexibel: u kunt gebruikmaken van deze dienst wanneer u dit wilt.
  • HR Business Strategy, waarin wij u ondersteunen bij het vertalen van uw strategie naar een doordacht HR beleid en waarin we ook het draagvlak creëren dat hiervoor nodig is.

Contact opnemen met ons adviesbureau

Bent u op zoek naar een oplossing voor diverse personele en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie? En heeft u interesse in de diensten van ons HR adviesbureau? Neem dan vrijblijvend contact op. Of u nu behoefte heeft aan een strategische partner, people manager of verandermanager: we kijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen.