Assessmentbureau

Kunt u als organisatie wel ondersteuning gebruiken in het werven van de juiste medewerkers? Dan bent u op het juiste adres bij Kroeze HR Consultancy. Naast dat wij een full service one-stop adviesbureau zijn op het gebied van HR, zijn wij ook een assessmentbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van assessments om de juiste kandidaten voor uw organisatie te werven. Middels officiële selectie assessment methodes die wij gebruiken kunnen wij u voorzien van objectief advies over de geschiktheid van een kandidaat.

Hoe werken onze assessments?

Met een assessment krijgt u een goed beeld van de mate waarin een kandidaat wel of juist niet geschikt is voor de openstaande functie binnen uw organisatie. Tevens kunnen onze assessments bijdragen aan vraagstukken op het gebied van individuele-, team- en managementontwikkeling. Als assessmentbureau maken wij gebruik van de wetenschappelijke gevalideerde TMA®Methode. Dit is een testmethodiek dat voornamelijk inzoomt op de persoonlijkheidskenmerken en gedragsvoorkeuren van kandidaten. Dankzij de methode die wij als assessmentbureau inzetten, kunnen we drijfveren, talenten en competenties in kaart brengen. Op objectieve wijze!

Soorten assessment trajecten

De algemene beproefde TRM®Methode die we inzetten om assessments uit te voeren hebben diverse varianten, zoals een:

  • TMA®Selectieassessment die u kunt afnemen bij voorkeurskandidaten waarmee u een objectief advies ontvangt dat u kan ondersteunen in het maken van uw finale keuzes.
  • TMA®Mobiliteitsassessment die u kunt inzetten om drijfveren, talenten en competenties van uw medewerkers in kaart te brengen. Dit kunt u gebruiken om voor uw medewerkers binnen uw organisatie de ultieme werkplek te vinden: een plek waar zij het beste tot hun recht komen.
  • TMA®Teamassessments die u kunt inzetten voor vraagstukken op het gebied van de ontwikkeling van nieuw te formeren teams of bestaande teams.

Wilt u meer weten over de diverse assessment trajecten? Dan kunt u hier meer informatie vinden.

Neem contact op

Wilt u gebruikmaken van de assessment technieken om inzicht te krijgen in potentiele kandidaten voor de openstaande vacatures binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010-2571001 of te mailen naar info@kroezehrconsultancy.nl. Kroeze HR Consultancy: uw assessmentbureau voor het vinden van de juiste kandidaten.