Assessmentbureau Rotterdam

Indien u op zoek bent naar een assessmentbureau dat u kan helpen bij het vinden van de juiste werknemers, dan bent u in goede handen bij Kroeze HR Consultancy. Als assessmentbureau Rotterdam ondersteunen wij u bij het vinden van de juiste kandidaten door het uitvoeren van diverse assessments. Middels de officiële selectie assessment methodes die wij inzetten, kunnen wij u voorzien van objectief advies over de geschiktheid van een potentiële kandidaat.

Hoe wij werken als assessmentbureau

Met onze assessments kunnen we op objectieve wijze de drijfveren, talenten en competenties in kaart brengen van potentiële kandidaten. Hierdoor krijg u als organisatie een beter beeld of de (on)geschiktheid van een potentiële kandidaat voor de openstaande functie binnen uw organisatie.

Ook dragen onze assessments bij aan vraagstukken op het gebied van individuele-, team- en managementontwikkeling. Als assessmentbureau in Rotterdam maken wij gebruik van de wetenschappelijke gevalideerde TMA®Methode. Deze TMA®Methode is een testmethodiek dat voornamelijk inzoomt op de persoonlijkheidskenmerken en gedragsvoorkeuren van kandidaten. Dankzij de methode die wij als assessmentbureau inzetten, kunnen we drijfveren, talenten en competenties in kaart brengen. Op objectieve wijze!

Onze assessmenttrajecten

Als assessmentbureau in Rotterdam zetten wij de beproefde TRM®Methode in om diverse soorten assessments uit te voeren. Zoals:

  • TMA®Selectieassessment. Hiermee ontvangt u een objectief advies over een potentiële kandidaat. Dit kan u ondersteunen in het maken van uw finale keuzes.
  • TMA®Mobiliteitsassessment. Hiermee brengt u drijfveren, talenten en competenties van uw medewerkers in kaart. Dit kunt u gebruiken om voor uw medewerkers een werkplek te vinden waar zij het beste tot hun recht komen.
  • TMA®Teamassessments. Hiermee kunt u vraagstukken oplossen op het gebied van de ontwikkeling van nieuw te formeren teams of bestaande teams.

Indien u meer informatie wilt over de diverse assessmenttrajecten binnen onze assessmentbureau, dan kunt u hier meer informatie vinden.

Contact opnemen met ons assessmentbureau

Wilt u gebruikmaken van de beproefde TMA® assessmenttechnieken om inzicht te krijgen in potentiële kandidaten? Of wilt u de drijfveren van medewerkers achterhalen middels objectieve methodes? Neem dan vrijblijvend contact op met Kroeze HR Consultancy voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-2571001 of op het volgende e-mailadres: info@kroezehrconsultancy.nl. Kroeze HR Consultancy: uw assessmentbureau in Rotterdam.